[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.fleurgroenendijkfoundation.nl/wp-content/uploads/2021/06/Viva-Architectuur.jpg” title_text=”Viva Architectuur” _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Harm Tilman, voormalig hoofdredacteur van De Architect, is met  Viva Architectuur mediapartner geworden van de FGF!

“Sinds dit jaar ben ik werkzaam als auteur, docent, moderator, juryvoorzitter en zelfstandig redacteur op het gebied van architectuur en stedenbouw. Tot 2021 was ik hoofdredacteur van het architectuurplatform de Architect.

Op deze website kijk ik terug op de artikelen, projecten, bijeenkomsten en mensen die mij hebben gevormd.

Ik doe dit door mijn publicaties en mijn activiteiten te documenteren en archiveren, maar ook door nieuwe verhalen en beelden te maken.

Viva Architectuur is een onafhankelijke en onregelmatig verschijnende blog op het gebied van architectuur en stedenbouw. In deze blog belicht ik werk dat buiten de gebaande paden treedt en ga ik op zoek naar de maatschappelijke impact daarvan.

In Almanak beschrijf ik gebeurtenissen die me opvallen.

In de rubriek En Passant vind je de beelden die ik “in het voorbij gaan” heb gemaakt van straten en wegen.”

Harm Tilman

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hanane Metalsi Nieuws