[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Ondanks de beperkingen door het coronavirus gaat De Avond van De Meester 2020 door!
Ook dit jaar maken drie van de best afgestudeerden van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst  kans op de promotieprijs van 5.000 euro en natuurlijk de prachtige trofee De Meester!

Voorzitter van de jury dit jaar is Victor Mani. Hij heeft een kundige en diverse jury samengesteld:

Voorzitter Victor ManiArchitect en voormalig professor en decaan aan de Fachhochschule in Münster, msa.  “Ik vind het bedenkelijk dat je altijd zou moeten streven naar een zo groot mogelijke perfectie op dat gebied. Je moet je af en toe wèl flink kunnen stoten, al was het alleen maar om wakker te blijven.”

Annelies van der Vorm“I’ve always tried to combine idealism with realism when investing in business projects.” Haar bedrijf, Plantwijck BV, social investments, is gevestigd in Rotterdam.

Liesbeth van der Polvertegenwoordiger van de architectuur praktijk. Zij is voormalig voorzitter van de BNA. Haar bureau, Dok architecten, is gevestigd in Amsterdam. Zij is ook betrokken geweest bij werkzaamheden voor de Tweede Kamer.

Dick van Gamerenniet alleen een praktijkmens maar vertegenwoordiger van de architectuur-opleidingen. Hij is decaan van de TU Delft faculteit Bouwkunde, nummer 3 op de World University Rankings 2019. Het bureau Dick van Gameren Architecten is gevestigd in Amsterdam.

Alessandra Coviniwinnaar van de prestigieuze Prix de Rome in 2018. Een startend architect, als vertegenwoordiger van een nieuwe generatie architecten, in dit geval tamelijk specifiek, kunsten, atmosferen, het realiseren van dromen.Haar bureau, Studio Ossidiana is gevestigd in Rotterdam.

De locatie en de datum van de Avond van De Meester worden binnenkort bekend gemaakt.
Vanwege de coronamaatregelen kan er waarschijnlijk maar een beperkt publiek van 100 aanwezig zijn. Wil je erbij zijn deze Avond? Houd dan onze berichtgeving in de gaten!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hanane Metalsi Nieuws