De promotieprijs De Meester bestaat 5 jaar! Om dit te vieren heeft de FGF het booklet De Meester 2015-2019 samengesteld. Het geeft een overzicht van o.a. alle genomineerden, juryleden, mediapartners en uiteraard de winnaars en hun afstudeerproject. Wij hopen dat je net zo veel plezier hebt met het lezen van het booklet als wij hebben gehad met het samenstellen ervan. Op naar de volgende 5 jaar!

Dat de Avond van De Meester 2020 anders zal zijn dan de vijf voorgaande jaren, is een duidelijke zaak: een livestream in plaats van een fysieke bijeenkomst. Houd onze berichten erover in de gaten, binnenkort volgen de datum en de nieuwe locatie.


Natuurlijk staan we ook stil bij het afscheid van Dikkie Scipio, het brein achter De Meester. Zij heeft na vijf jaar deskundig en zeer enthousiast juryvoorzitterschap haar stokje overgedragen aan Victor Mani, die de jury van De Meester 2020 zal voorzitten.
De uitgave is niet alleen hier boven te bekijken, ook hebben wij een gedrukte en gebonden vorm laten maken. Deze kan je kosteloos bestellen via fg@pg2.nl onder vermelding van het aantal exemplaren dat je wilt ontvangen en het afleveradres.