Floor van Meeuwen en Karin Trenkel, van harte gefeliciteerd met jullie project: ‘ontwerpend onderzoek tuinpaviljoen’

Quote Floor van Meeuwen:

“Na mijn afstuderen wil ik mijn onderzoek naar publieke ruimtes en functies voortzetten om voor en met de CultuurWerkplaats Tarwewijk (CWT) een tuinpaviljoen te realiseren. Sinds twee jaar woon ik zelf in de Tarwewijk en ik zie dat de CWT een belangrijke sociale schakel in de / mijn wijk vervult. Inmiddels maak ik deel uit van het team van de CultuurWerkplaats. Samen met andere creatieve ondernemers die betrokken zijn bij de CWT wil ik de uitdaging aangaan om het huidige amfitheater te transformeren tot een tuinpaviljoen. De bedoeling is dat deze plek ook bij slecht weer als theater kan fungeren en tevens voor andere activiteiten door grotere groepen te gebruiken is. Dat is namelijk in de twee ruimtes van het pand zelf niet mogelijk. Bovendien hebben tuinpaviljoens een bijzondere sfeer van groen, rust en licht die door binnenruimtes niet te evenaren valt.”