De Fleur Groenendijk Foundation is verheugd om aan te kondigen dat het project ‘Vergane Glorie’ van Lara Boon is verkozen tot winnaar van het eerste kwartaal van 2024.

De Fleur Groenendijk Foundation draagt bij aan de vorming van jonge kunstenaars. Lara’s project sluit perfect aan bij deze missie, en we zijn trots om haar werk te kunnen promoten en ondersteunen.

In de komende weken zullen we meer informatie, beeldmateriaal en artikelen over ‘Vergane Glorie’ delen op onze Instagram en website. We nodigen iedereen uit om deze kanalen te volgen voor updates en om meer te weten te komen over dit prachtige project.

Lara Boon zal ook een speciale post maken over de Fleur Groenendijk Foundation op haar social media kanalen. Houd onze pagina’s in de gaten om te zien hoe zij haar dankbaarheid uitdrukt en om de laatste ontwikkelingen van ‘Vergane Glorie’ te volgen.

Nogmaals gefeliciteerd aan Lara Boon met haar welverdiende overwinning. We kijken uit naar de verdere realisatie van ‘Vergane Glorie’ en zijn enthousiast over de positieve impact die het zal hebben op de kunstgemeenschap en het publiek.

Hanane Metalsi Nieuws