De pitchvideo’s van Jeroen, Johan en Freek zijn binnen, de techniek zet de camera’s klaar en de cava staat koud. Het aftellen kan beginnen! 

De indrukwekkende en gevarieerde jury onder leiding van Victor Mani zal uit de drie talenten De Meester 2020 kiezen. Is dit ook de Meester volgens jullie, het publiek? Kunnen de jonge professionals hun masterplan voor zowel publiek als jury overtuigend brengen? Sleept misschien één vers afgestudeerde daardoor al het prijsgeld binnen?

Om 19.50 uur aanstaande vrijdag 20 november zullen we hier in BlueCity achter komen. Om een goede stem uit te brengen, en net zo goed voorbereid als de jury de livestream in gaan, hier nog een keer het afstudeerwerk.

 

 

de genomineerden

 

 

“Het plan is een ode aan de ingenieurskunst uit het verleden.” 

Hoogtij 
door Freek van Riet 

“De presentatie is compleet in al z’n eenvoud”

EUandME 
door Johan van Ling

 

 

 

“een ontwerp met een overtuigende balans tussen idealisme en realisme”

Social Structure
door Jeroen Turenhout

jullie hosts

Ook dit jaar zal David Baars (TomDavid Architecten) de Avond modereren en zorgen dat de beste vragen aan de juiste persoon worden gesteld. Dit jaar zal vanuit de FGF organisatie Veerle Absil de moderator ondersteunen om ook de beste publieksvragen – die jullie live kunnen stellen in de chat – bij de juiste genomineerde terecht te laten komen.
And then, let the voting begin!!