Jurgen ten Hoeve

Jurgen ten Hoeve

De Meester 2017

September 2018, een jaar verder

‘Het winnen van deze promotieprijs heeft voor mij flink wat kansen opgeleverd. Zo ben ik gevraagd om mijn project op meerdere plekken te presenteren, is mijn netwerk flink gegroeid en word ik gevraagd door andere afstudeerders om hun te helpen met hun afstuderen, iets wat ik met bijzonder veel plezier doe. Je merkt ook dat de erkenning in het werkveld voor deze prijs aanzienlijk is en door de publicaties op diverse media wordt je hierdoor ook meer en meer herkend.

Het met het winnen van de Meester gepaarde prijzengeld maakt het ook mogelijk om kansen voor mijzelf te creëren. Zo ben ik bijvoorbeeld gevraagd om voor een architectuurtijdschrift een artikel te schrijven over mijn afstudeeropgave. DE kans om mijzelf te kunnen laten zien aan een nog groter publiek. Daar ik geen begenadigd schrijver ben heb ik dankzij het prijzengeld de hulp in kunnen schakelen van een tekstschrijfster die mij geholpen heeft met de projecttekst. De publicatie van dit stuk zal later dit jaar plaatsvinden.

Er zitten nog een boel ontwikkelingen in de pen die wellicht hopelijk in de toekomst gerealiseerd kunnen worden, maar 1 ding is zeker, het winnen van De Meester heeft mij na mijn studie als architect gekatapulteerd binnen het vakgebied.’

Jurgen ten Hoeve

Follow-up De Meester 2017

Nominatie archiprix

Ook kun je te weten komen hoe hij werd genomineerd voor de Meester én Archiprix.