[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.13.1″]

Het idee is uitgewerkt naar een werkbaar voorlopig ontwerp.
Door studenten van de WdKA wordt aan een korte teaser gewerkt (animatie), er is een 2D presentatie (van analyse tot voorstel ontwerp) en er wordt nog een beweegbaar schaalmodel gemaakt (3D).
Inmiddels hebben we met Astrid Sanson (directeur binnenstad) over ons voorstel gesproken en hebben we binnenkort een presentatie bij het bestuur van de Culturele Coöperatie (Nieuwe Luxor, LP2, Nederlands Fotomuseum en Lantaren_Venster).
We hebben ook met een aantal stakeholders (culturele partners) op de Wilheminapier gesproken (voor draagvlak en content). We mogen tzt een presentatie geven in de vernieuwde entree van het Las Palmas gebouw.
Hieronder een tweetal visuals van de Show Up en het uitvouw-principe.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.13.1″ src=”https://www.fleurgroenendijkfoundation.nl/wp-content/uploads/2016/03/clear-programmatic-identity-screen.jpg” /][et_pb_image _builder_version=”3.13.1″ src=”https://www.fleurgroenendijkfoundation.nl/wp-content/uploads/2016/03/map-of-the-quay.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]