[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

Het bestuur van de Fleur Groenendijk Foundation (FGF) heeft bij de beoordeling uit het (flinke) aantal aanvragen voor het tweede kwartaal unaniem het project van Carolien Schippers, de eerste fase van Core issues – een ontwerpend onderzoek naar (Rotterdamse) hoogbouw, uitgekozen als winnaar.

Van harte gefeliciteerd!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

Carolien Schippers:

“In 2017 keerde ik terug uit New York. Daar werkte ik 4 jaar bij BIG waar ik projectleider was van een supertall toren aan de westkant van Manhattan en meewerkte aan verschillende hoogbouwprojecten in Canada en WTCII. Ook voordat ik in New York terecht kwam werkte ik voor OMA en Foster + Partners veel aan projecten met hoogte en ontwikkelde er min of meer per toeval kennis in.

Na mijn terugkeer in Nederland leerde ik de architectuurwereld die ik sinds mijn studie regelmatig had verlaten voor uitwisseling, stage en werk opnieuw kennen. Via verschillende woningbouwprojecten richt ik me sinds 2019 full-time op mijn eigen bureau.

Het debat en de praktijk rond hoogbouw in Nederland bekijk ik nog steeds als relatieve buitenstaander. Met steun van het FGF zou ik hier juist vanuit dit perspectief een bijdrage aanleveren”.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_image src=”https://www.fleurgroenendijkfoundation.nl/wp-content/uploads/2020/07/Foto-New-York.png” title_text=”Foto New York” align=”center” src_tablet=”” src_phone=”” src_last_edited=”on|desktop” _builder_version=”4.4.8″ src__hover_enabled=”on|desktop”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_row _builder_version=”4.4.8″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.8″][et_pb_text _builder_version=”4.4.8″]

De hele aanvraag lezen? Klik hier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Hanane Metalsi Nieuws