[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.27.1″][et_pb_row _builder_version=”3.27.1″][et_pb_column _builder_version=”3.27.1″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.27.1″ hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Arial”]

De foundation maakt ieder kwartaal €2500 beschikbaar om architectuurtalent te stimuleren. Heb je een interessant projectplan? Of zit je nog in de conceptfase? Dat maakt niet uit, check onze soepele criteria en mail ons voor 1 oktober, zodat je eindelijk tijd aan jouw projectplan kunt besteden.

Zoals De Dépendance in 2017 met de aanvraag voor Research by Debate
Research by Debate bestaat uit vijf Engelstalige publieksprogramma’s. De Dépendance werkte in de organisatie samen met vijf nationale partners: Nederlands Watergezant Henk Ovink, Studio L A, The Maaskant School for the City, Waag en Center for Public Imagination. De partners cureren ieder een debatavond met internationale sprekers om actuele stedelijke thema’s uit te diepen, zoals klimaatadaptatie, migratie en de algoritmisering van de stad. De reikwijdte van de onderwerpen is internationaal, maar wordt besproken in het licht van lokale ontwikkelingen. Het heeft als doel stedelijk (lopend) onderzoek publiek toegankelijk te maken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Hanane Metalsi Nieuws